JAK wspieramy?

Stypendium Rotariańskie

Wsparliśmy program stypendium rotariańskiego, organizowany przez Rotary Club Warszawa Fryderyk Chopin, którego Fundacja jest członkiem korporacyjnym. Dołożyliśmy do puli stypendialnej 3.800 zł a wolontariusze z ramienia Fundacji, Aneta Błędowska i Wioletta Kalwat, wzięli udział w pracach komisji stypendialnej. W toku programu, spośród 165 zgłoszonych wniosków, Komisja Stypendialna wyłoniła 20 finalistów, z którymi zostały przeprowadzone rozmowy w II etapie postępowanie. Z grona finalistów, wyłoniono 11 laureatów programu pochodzących z całej Polski. Laureaci to młodzi, pełni energii ludzie chcący zmieniać swoje otoczeni i nasz świat, którym należy pomóc w rozwoju i dążeniu do lepszego jutra.

aktualności
Magda

Przykładowy wpis

Świąteczne prezenty dla dzieci z Rodzinnego Domu Dziecka w Żyrardowie 21 grudnia mieliśmy okazję odwiedzić rodzinny dom dziecka w Żyrardowie, aby sprawić dzieciom radość w okresie świątecznym. Zorganizowaliśmy wizytę z wyjątkowymi